Följ Funäsfjällen

Våffelförsäljningen ger god tro på sommaren i Funäsfjällen

Pressmeddelande   •   Jun 25, 2015 09:20 CEST

I tisdags öppnade Djupdalsvallens våffelstuga i Bruksvallarna för sommaren och det var ett populärt besöksmål från dag ett. Våffeljärnen gick varma hela dagen och det vimlade av cyklister och vandrare. Man upplever ett oerhört bra tryck för att vara så tidigt på säsongen och det bådar gott för en bra sommar. Jonas Kojan, VD, på Destination Funäsfjällen ser mycket ljust på sommarprodukten i Funäsfjällen.

- Vi har en vass produkt vad gäller vårt fiske, våra 30 Guldturer för vandring och 423 km cykelleder som skapar goda förutsättningar för att få fler att uppleva sommarfjällen på ett enkelt sätt. Sommarfjällen lämpar sig för en bredare publik med en mer differentierad aktivitetsagenda. Vi har en stor konkurrensfördel med våra lättillgängliga högfjäll som lämpar sig för barnfamiljer liksom den mer aktiva.

I takt med den ihållande träningstrenden har fjällen blivit ett alltmer attraktivt resmål sommartid och det märks väl på bokningsläget i Funäsfjällen. I dagsläget har det bokats fler gästnätter än det gjordes under hela sommaren 2014.

- Sommarens första värdemätare, våffelförsäljningen, banar väg för en riktigt välbesökt sommar i Funäsfjällen, avslutar Jonas Kojan.

Funäsfjällen erbjuder Skandinaviens största skidområde. Här finns 135 nedfarter, 300 kilometer längdspår, 450 kilometer skoterleder och nio fjällbyar. Sommartid finns 423 km cykelled, 30 guldturer för vandring samt 200 fjällsjöar och 300 km strömmande vatten på ett och samma fiskekort.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://funasfjallen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.