Följ Funäsfjällen

Mats Lennartson ny VD för Destination Funäsfjällen

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2018 08:20 CEST

Foto: Patrick Saringer

Destination Funäsfjällen marknadsför hela Funäsfjällen, bedriver utvecklingsprojekt, turistbyråverksamhet, försäljning av besöksnäringsprodukter, och skapar förutsättningar för ökad tillväxt av de 180 medlemsföretagen.

Ny destinationschef i Funäsfjällen, samt VD för Destination Funäsfjällen AB blir Mats Lennartson. Mats kommer från en tjänst som affärsutvecklare och marknads- och försäljningsdirektör på Idre Fjäll. Innan dess har han bland annat varit kommunikationschef på Destination Fjällen/Visit Åre och kommunikationsrådgivare inom besöksnäringen med flera destinationer som uppdragsgivare.

– Jag har jobbat med destinationsmarknadsföring en stor del av mitt verksamma liv. Att få förmånen att fortsätta utveckla Funäsfjällen som destination är en dröm som går i uppfyllelse, säger han. Funäsfjällen har allt som den moderna fjällturisten söker och detta året runt.

Destination Funäsdalens styrelseordförande Ulf Jakobsson, är glad över rekryteringen.

– Med Mats Lennartson får vi en VD och destinationschef som har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, säger han. Det ökar ytterligare våra förutsättningar att ligga i framkant av destinationsutvecklingen så att vi även framöver når morgondagens internationella och nationella fjällturister.

För mer information

Mats Lennartson

mats.lennartson@gmail.com

070-790 24 68

Ulf Jakobsson­

ulf.jakobsson@asuegroup.com

070-970 05 05

Funäsfjällen erbjuder Skandinaviens största skidområde. Här finns sex alpina skidområden 300 kilometer längdspår, 610 kilometer skoterleder och nio fjällbyar. Sommartid finns 423 km cykelled, 30 guldturer för vandring samt 200 fjällsjöar och 300 km strömmande vatten på ett och samma fiskekort.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://funasfjallen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.