Följ Funäsfjällen

Lyckat Bruksvallarna Game Fair satsar vidare

Pressmeddelande   •   Aug 25, 2015 09:18 CEST

Femte upplagan av Bruksvallarna Game Fair blev den bästa hittills och arrangörerna ser redan fram emot en ny mässa

- Helst skulle vi vilja ha en till mässa nu på en gång, med tanke på vad lyckad den här blev, säger mässgeneralen Magnus Myhr.

Den 5-7 augusti går mässan av stapeln 2016.

- Det har aldrig varit så positivt som det var i år, både från utställarnas och besökarnas sida, säger Per-Åke Näsvall, som arbetat med mässan under alla år.

Bruksvallarna Game Fair jobbar aktivt för att skapa en småskalig mässa med fina hantverk inom alla sina genrer, kvalitet före kvantitet, lokalt i första hand, småskaligt hellre än storskaligt.

- Vi vänder oss som vanligt till hela familjen med intresse för fjällen, jakt, skog, fiske och annat som hör friluftsliv till, säger Magnus Myhr.

Mattorget var en av nyheterna som slog väl ut liksom en ny layout på årets mässområde och arrangörerna lovar att fortsätta göra Bruksvallarna Game Fair till en fantastisk helg innan jakten tar sin start, även nästa sommar.

Mer info: www.bruksvallarnagamefair.se

Kontakt: Magnus Myhr 070-382 02 12

Funäsfjällen erbjuder Skandinaviens största skidområde. Här finns 135 nedfarter, 300 kilometer längdspår, 450 kilometer skoterleder och nio fjällbyar. Sommartid finns 423 km cykelled, 30 guldturer för vandring samt 200 fjällsjöar och 300 km strömmande vatten på ett och samma fiskekort.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://funasfjallen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.