Följ Funäsfjällen

Den 13 oktober startar längdskidsäsongen i Bruksvallarna

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2018 08:30 CEST

Fotograf: Jocke Lagercrantz

Nästan 6 km skidåkning på sparad snö gör det möjligt att öppna skidanläggningen för längdskidåkare så tidigt som i mitten på oktober

För andra året i rad öppnar skidanläggningen Bruksvallarna redan i mitten på oktober. Området garanterar bra längdskidåkning från ett specifikt datum, vilket gör valet enkelt för de som vill komma igång tidigt på snö inför vinterns utmaningar på längdskidor.

“Det är i dalgången Bruksvallarna Ramundberget som dom bästa förutsättningarna finns för tidig längdskidåkning”, säger Mats Erlander, VD Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB.

För vintersportområdet Bruksvallarna Ramundberget är detta en konkurrensfördel som lägger skidorterna i framkant inom svensk besöksnäring vintertid.

“Hur man än vrider och vänder så är detta en dundersuccé! Vi har otroligt bra bokat från mitten av oktober till december på Bruksvallsliden. Svenska Skidlandslaget är här tre veckor på raken, bara det säger vilken kvalitet vi håller.”, säger Magnus Myhr, Bruksvallsliden Hotell & Stugby, Bruksvallarna.

För mer information, kontakta:

Sandra Landén 070-679 17 67
sandra@bruksvallarna.se
Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB
info@bruksvallarna.se

www.bruksvallarna.se

Funäsfjällen erbjuder Skandinaviens största skidområde. Här finns sex alpina skidområden 300 kilometer längdspår, 610 kilometer skoterleder och nio fjällbyar. Sommartid finns 423 km cykelled, 30 guldturer för vandring samt 200 fjällsjöar och 300 km strömmande vatten på ett och samma fiskekort.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://funasfjallen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.